Montrar

Vi har montrar för enkelt deltagande

Stockholm Furniture Fair erbjuder olika sätt att ställa ut. Skräddarsy din egen monter eller boka en färdig monter för enkelt deltagande. Vill du ställa ut tillsammans med andra? Är du intresserad av att visa upp ditt varumärke på ett nytt sätt? Utöver våra traditionella monterlösningar listar vi andra möjligheter som Ready Made/Open Space, Ready Made/Single Space, Small Island, Installation/Creative Space samt New Ventures.

Traditionell monter

Som utställare kan du boka ytor mellan 12-500 kvm i önskad hall. Hallarna skiljer sig åt när det gäller takhöjd. Startpaketet kostar 8 490 kr. Monterhyra 12-95 kvm: 1785 kr/kvm. För montrar över 95 kvm erhålles en storkundsrabatt på 50 kr/kvm. Läs mer om startpaketet och boka din monter.

Ready Made / Open Space

Yta för fyra företag, finns i två storlekar: 27,5 samt 31,5 kvm.
Erbjudandet inkluderar startpaketet, belysning, matta och väggar.

Ready Made/Single Space

Single Space är alternativet för dig som vill ha egen, färdigproducerad monter. Välj mellan bakvägg, hörnmonter, tre väggar eller alternativet ö-monter. Erbjudandet inkluderar startpaketet, belysning, matta och väggar.

Ready Made / Small Island

Monteryta för två företag med delad bakvägg. Separata podier finns som tillval. Erbjudandet inkluderar startpaketet, belysning, matta och väggar.

Installation / Creative Space

Vi uppmanar våra utställare att hitta sätt att ställa ut med så lite byggande som möjligt. Att skapa en installation istället för en monter är ett effektivt sätt att minska både byggkostnader och spill, och uppskattas av våra besökare. För 2025 har vi utökat områdena där vi erbjuder ytor för installationer. Platsen och storleken är skräddarsydd för varje deltagare.

New Ventures

Vi bjuder in ett urval av unga designföretag att ställa ut på mässan för första gången, med en avskalad och färdig monter där alla kostnader ingår. Montrarna finns i olika storlekar och har en öppen layout. Monterdesign av Nick Ross.

Kontakta vårt säljteam

Sales Manager New Ventures

Sales Manager

Sales Manager

Madeleine Rosendahl

Skicka e-post
+46 70 789 43 51

Sales Manager