Om oss

Vi sätter skandinavisk design i ett internationellt sammanhang

Stockholm Furniture Fair är världens ledande mötesplats för skandinavisk design. Ingen annanstans i världen hittar du så många skandinaviska designföretag samlade under ett och samma tak. Här visas de senaste trenderna och nyheterna först. Under fem dagar fylls våra hallar med det bästa inom skandinavisk möbel- och belysningsdesign för både offentlig- och hemmiljö. Med besökare från 100 länder sätter vi skandinavisk design i ett internationellt sammanhang.

För att verka för framtidens design har vi plattformen Greenhouse, som är det mest internationella och visionära området på mässan. Här visar oetablerade designer och designskolor från hela världen upp sina prototyper. Alla i branschen är här och vår mötesplats gör det lätt att komma i kontakt med allt från nyckelpersoner i branschen till morgondagens designprofiler.

Samma vecka som Stockholm Furniture Fair går av stapeln pågår också Stockholm Design Week, en fullspäckad vecka som samlar ett stort antal designrelaterade event runt om i staden.

Våra besökare

För utställare

Välkommen till Stockholm Furniture Fair i februari 2025. Med starkt kurerade hallar, en dynamisk layout och fler samlingsplatser för att mötas, nätverka och utbyta idéer, öppnar mässan för fler affärsmöjligheter. Gör din intresseanmälan här.

För besökare

Stockholm Furniture Fair är världens ledande mötesplats för skandinavisk design. Ingen annanstans i världen hittar du så många skandinaviska designföretag samlade under ett och samma tak.