Bli utställare

Bli utställare på Stockholm Furniture Fair 2025

Välkommen att ställa ut på Stockholm Furniture Fair, världens ledande mötesplats för skandinavisk design och den främsta marknadsplatsen för skandinaviska designföretag. Nedan kan du göra din intresseanmälan till Stockholm Furniture Fair 2025, se våra olika monteralternativ och vilka som är våra besökare. Stockholm Furniture Fair 2025 arrangeras 4–8 februari på Stockholmsmässan i Älvsjö.
Olika sätt att ställa ut

Montrar för enkelt deltagande

Vi erbjuder flera olika monteralternativ. Skräddarsy din egen monter eller boka en färdig för enkelt deltagande. Inför 2025-upplagan välkomnar vi nya idéer och samarbeten. Ställ ut tillsammans med andra eller visa upp ditt varumärke på nya sätt.

Priser och information

Priser och information

Ta del av våra monterpriser och annan viktig information inför din bokning.

Våra besökare

SFF i siffror

Se vilka våra besökare var 2024 och hör årets utställare berätta om hur det är att ställa ut på Stockholm Furniture Fair.

Sagt om SFF

Sagt om SFF

Se ett urval av de pressklipp som Stockholm Furniture Fair 2024 genererade.

Anmäl ditt intresse

Här kan du göra din intresseanmälan till Stockholm Furniture Fair 2025.
Sales Manager
Sales Manager
Sales Manager

Madeleine Rosendahl

Skicka e-post
+46 70 789 43 51

Sales Manager

FAQ

Vi vill ställa ut så enkelt som möjligt utan större byggnation, går det?

Våra monteralternativ Ready Made/Open Space, Ready Made/Single Space och Small Island har en öppen layout till ett fast pris som inkluderar startavgift, belysning, matta och väggar. Det möjliggör ett enkelt mässdeltagande där man i princip kan ställa in sina produkter direkt.

Vi är ett ungt företag som vill ställa ut, vilka områden finns för oss?

För många oetablerade formgivare är första insteget till mässan Greenhouse, ett område du ansöker till och där urvalet görs av Greenhouse-juryn.

För mindre designstudior och formgivare med egen produktion, eller med produktion hos småskaliga producenter, erbjuder vi konceptet Small Scale.

Till området New Ventures handplockar vi unga varumärken som vi ser som nästa generations utställare. Montrarna finns i olika storlekar, har en öppen layout och alla kostnader är inkluderade.

 

Vi vill ställa ut i en utställningsyta snarare än i en monter, är det möjligt?

Öppna montrar är något vi ser vi mer och mer av, vilket Stockholm Furniture Fair ser positivt på. Det är ett effektivt sätt att minska både avfall och byggnation, och uppskattas dessutom av våra besökare. Inför 2025 års mässa utökar vi de områden där vi erbjuder utställningsytor.