För utställare

Stockholm Furniture Fair
4-8 februari 2025

 

Stockholm Furniture Fair är Skandinaviens ledande marknadsplats för design. Årligen i februari erbjuder vi en starkt kurerad mässa med ett stort utbud av kvalitativa utställare, intressanta installationer och inspirerande föreläsningar. Genom att förena affärer med kultur, fungerar Stockholm Furniture Fair som en testbädd för nya idéer. Som utställare får man möjlighet att dela med sig av sin kunskap och komma i kontakt med nyckelpersoner i branschen.

Som marknadsplats för hundratals möbelföretag erbjuder mässan inte bara en gemensam plattform för affärer, utan lyfter vikten av sammanhang och samtal, både för att stärka varandra och driva designscenen framåt.

Bli utställare

Välkommen att ställa ut på Stockholm Furniture Fair. Med starkt kurerade hallar och fler platser för att mötas, öppnar mässan för fler affärsmöjligheter. Se våra monterpaket, prisuppgifter och besökarsiffror.

Bokad utställare

I utställarportalen hittar du viktig information inför ditt deltagande på mässan. Här finns Företagsprofil Online där du fyller i en presentation om ditt företag som sedan visas för våra besökare i Utställarlistan.

Greenhouse

Greenhouse är Stockholm Furniture Fairs internationella plattform för framtidens formgivare. Designskolor och fristående formgivare från hela världen bjuds in att söka till Greenhouse.

Vilka är våra besökare?

76%

arkitekter, designer, inredare & inköpare

62%

ansvarar för inköp

 

450

journalister

 

Vad säger våra utställare?

Anmäl ditt intresse

Här kan du göra din intresseanmälan till Stockholm Furniture Fair 2025.