Stockholm Furniture Fair 2025

Välkommen till Stockholm Furniture Fair

Stockholm Furniture Fair är världens ledande mötesplats för skandinavisk design. Ingen annanstans i världen hittar du så många skandinaviska designföretag samlade under ett och samma tak. Av våra utställare representerar omkring 80 procent företag de skandinaviska länderna. Här visas de senaste trenderna och nyheterna först. Under fem dagar fylls våra hallar med det bästa inom skandinavisk design för både hem och offentlig miljö. Med besökare från 100 länder sätter vi skandinavisk design i ett internationellt sammanhang.

Save the date

Save the date

Markera 4-8 februari 2025 redan nu. Biljetterna till Stockholm Furniture Fair släpps i oktober, tillsammans med vår utställarlista och våra olika aktiviteter.

Greenhouse

Greenhouse

Greenhouse är Skandinaviens främsta plattform för morgondagens formgivare. Här ställer oetablerade designer och designskolor ut för att presentera sina verk och träffa framtida partner och producenter. 

Älvsjö Gård

Älvsjö Gård

Utställningen Älvsjö Gård visar unika verk som rör sig i gränslandet mellan design och konst. Med plattformen vill vi spegla vad som sker i designvärlden just nu.

Stockholm Design Week

Stockholm Design Week

Samma vecka som Stockholm Furniture Fair går av stapeln pågår också Stockholm Design Week, en vecka full av inspirerande designhändelser runt om i staden.

Inför ditt besök

Inför ditt besök

Här hittar du allt du behöver veta inför ditt besök på Stockholm Furniture Fair, 4-8 februari 2025 på Stockholmsmässan.